Introductie Dinanda Mensink (NL Dinandi)

Mijn naam is Dinanda Mensink, geboren in Lochem in de prachtige Achterhoek. Op dit moment
wonen wij in Ruurlo in het buiten gebied waar wij elke dag genieten van onze eigen dieren maar ook
van alles wat leeft en bloeit in onze omgeving. Ik ben opgegroeid met honden, Duitse Staande Kortharen en teckels. Later Labradors en Engelse Cocker Spaniels. Altijd wel in de jachthonden. Met de labradors heb ik in het verleden jachtproeven en wedstrijden gedaan.

Op dit moment heb ik nog 1 labrador en een roedel Engelse Cocker Spaniels, waar mee geshowd, gefokt en van gehouden wordt.
Naast het keuren, showen en fokken met mijn honden, ben ik binnen een super gezellig team ook docent Exterieur en Beweging voor de Raad v Beheer opleiding, die vooraf gaat aan een keurmeesters examen. Het is fascinerend om waar te nemen hoe de constructie van onze honden samen hangt met het voortbewegen in het gangwerk. En elk ras hierdoor ook weer uniek is.

Kortom ik verheug mij enorm om op de kampioenschapsclubmatch het prachtige ras de pointers te mogen keuren en er samen
een gezellige dag van te maken!

Dinanda Mensink

Introduction Dinanda Mensink (NL Dinandi)

My name is Dinanda Mensink, born in a town called Lochem in the beautiful Achterhoek. At this time we live in Ruurlo in the outside area where we enjoy our own animals everyday, but also everything that lives and flourishes in our environment. I grew up with dogs, German Shorthairs and Dachshunds. Later Labradors and English Cocker Spaniels, but always hunting dogs. In the past I have done hunting tests and competitions with my labradors.

At the moment I have 1 labrador and a pack of English Cocker Spaniels, whom we show and breed with and who we love.
In addition to judging, showing and breeding with my dogs, I am also a teacher in Exterior and Movement for the Council of Management Training, which precedes a judge exam. It is fascinating to see how the construction of our dogs is related to their movement. And each variety is therefore unique.

In short, I am very excited to be able to judge the beautiful breed of pointers at the championship clubshow and to make if a fun day together with you all!

Dinanda Mensink