Introductie Jon Kean (Traigmhor kennel, GB)

Ik ben meer dan 30 jaar Field Trial secretaris voor de Scottish Field Trials Association geweest. Tot op heden heb ik 15 Champion Stakes voor Pointers en Setters georganiseerd. Ik ben voorzitter van de Cocker Spaniel Kampioenschaps Working Party van de Kennel Club en heb 8 Cocker Kampioenschappen georganiseerd in het Verenigd Koninkrijk. Ik ben lid van het Field Trials Sub-Comité van de Kennel Club en presentator voor het Keurmeesters Ontwikkeling Programma. Ik heb een aantal Pointers Field Trial kampioenen gefokt voor mijzelf en voor andere voorjagers.

Ik ben een Panel Field Trial keurmeester voor Pointers en Setters en keurmeester voor Kampioenschapshows. Ik heb de Britse Kampioenschapshow twee maal gekeurd en keurde de Ierse Kampioenschapshow 4 jaar geleden. Vorig jaar heb ik de internationale Field Trial wedstrijden voor Pointers en Setters gekeurd in Oostenrijk. Voor mijn vak zit ik al meer dan 40 jaar in de journalistiek. Op dit moment ben ik Field Producer voor Sky News.

Jon Kean

Introduction Jon Kean (Traigmhor kennel, GB)

I have been a Field Trial Secretary for the Scottish Field Trials Association for over 30 years. To date I have organised 15 Champion Stakes for Pointers and Setters. I am Chairman of the Kennel Club Cocker Spaniel Championship Working Party and organised 8 Cocker Championships throughout the United Kingdom. I am a member of the Kennel Club Field Trials Sub-Committee and an Approved Presenter for the Judges’ Education Programme. I have bred a number of Field Trial Champion Pointers both for myself and for other handlers.

I am an A Panel Field Trial Judge for Pointers and Setters and a Championship Show Judge. I have judged the British Championship on two occasions, and four years ago I judged the Irish Championships. Last year, I judged International Field Trials for Pointers and Setters in Austria. In my professional life, I have been in Journalism for 40 years. Currently I am a Field Producer for Sky News.