Selecteer een pagina

18-03-2021

 

Na overleg tussen de deelnemende verenigingen van de Britse Staande Hondenshow is besloten om ook de show van dit jaar niet door te laten gaan en deze opnieuw in te plannen voor 2022.
 
Wij zijn van mening dat onder de huidige corona maatregelen we geen Britse Staande Hondenshow kunnen organiseren, die recht doet aan de sfeer en het plezier van de deelnemers zoals we dat inmiddels gewend zijn. In onze ogen is dat niet haalbaar met de tot noch toe opgelegde maatregelen/beperkingen, zoals tijdsloten en 1 hond = 1 begeleider en het niet kunnen toestaan van bezoekers.
 
Op dit moment wordt er hard gezocht naar een geschikte datum, waarop ook onze keurmeesters beschikbaar kunnen zijn. Zodra er meer bekend is zullen wij dat uiteraard kenbaar maken.

20-03-2020

Belangrijke mededeling:

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus en de berichtgeving van de Raad van Beheer, dat alle evenementen heeft geannuleerd tot juni, hebben de besturen van de drie rasverenigingen besloten om (uit voorzorg voor een ieders gezondheid) ook de Britse Staande Hondenshow voor 13 juni 2020 te annuleren.

De show zal volgend voorjaar weer plaatsvinden en wel op zaterdag 5 juni 2021.

Namens de besturen wensen wij u veel sterkte in deze moeilijke en onzekere periode.
Wij hopen u allen weer te mogen begroeten in betere tijden.

 


 

14-01-2020

Wij zijn verheugd dat Platinum dit jaar de hoofdsponsor van ons mooie evenement zal zijn.


 

08-12-2019

We zijn alweer druk met de voorbereidingen voor komend jaar.
Schrijft u de datum alvast in uw agenda? Zaterdag 13 juni 2020.

 

WordPress Themes